Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

diumenge, 25 de maig del 2008

Mataró: Festa del Comerç Just

________________________________________________




En quant arriba el bon temps al Maresme sempre estem de festa, i es que no ens cal massa per a organitzar activitats i tirar-nos al carrer encara que plogui però, sobre tot, si és per a una causa justa i solidaria.

Com cada any, ahir es va celebrar la Festa del Comerç Just, amb diverses activitats promogudes per les diferents associacions de la ciutat.

La festa és una activitat lúdica, oberta a la ciutat, que té com a finalitat principal donar a conèixer els principis del Comerç Just. S’acostuma a celebrar un dissabte de maig o juny, durant la tarda i el vespre, a la plaça de l’Ajuntament de Mataró, tot i que aquest any s’ha celebrat a la cèntrica Plaça Santa Anna, a La Rambla de la ciutat.

En ella hi podem trobar jocs per a tota la família, actuacions musicals, parades de productes de comerç just, convit de xocolata desfeta de Comerç Just a canvi de la voluntat i cinema solidari.

Ahir va ser tarda de concert de diferents grups, entre ells els Veu Sense Veu, diverses formacions d’alumnes dels Salesians de Mataró, entre ells la Srta. Núria Vila, alies Kuliflò, i que van interpretar cançons que ells mateixos han composat i que van fer que inclosa la mainada ens ho passéssim d’allò més bé.




Per a més informació sobre el Comerç Just clickeu aquí