Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Autobusos Casas, un bon entrenament per a viatjar en vols low cost

_______________________________________________




Qui ha de patir a diari o circunstancialment el trajecte Mataró - Barcelona o viceversa amb els busos de l'empresa Casas, en concret el C1, sap molt bé de què parlo. Per als qui no ho sabeu us en faré 5 cèntims.

A determinades hores, viatjar en el Casas esdevé gairebé un esport d'aventura, i no només per la seva suposada immunitat als radars de control de trànsit i a les normes de trànsit en sí.

Els primers busos del matí son una mena de "borreguers" on la gent viatja dempeus, o asseguda al terra, o als graons de les portes d'entrada i sortida, agafant-se d'allà on pot o d'on li deixen.

Això sí, el preu del bitllet és el mateix per a tothom: 3,05€.

Si aconsegueixes seient pot passar que no hi càpigues perquè els escassos 20cm que et separen del seient del davant no son aptes per a talles XL o persones que medeixin al vol dels 170cm.
Cal ser viu i observar abans d'asseure-s'hi. No hi ha la mateixa separació entre tots. En alguns casos es poden aconseguir 2 ó 3 cm més de llibertat de moviments.

Cinturó de seguretat? La meitat d'autobusos ni en porten o no estan en condicions.

I sí, aquests autobusos de la línia C1 que cobreixen el trajecte Mataró-Barcelona i viceversa, ho fan per l'autopista C-32, on per el que sembla, les lleis no son iguals per a tothom.

Que la sort ens continui acompanyant!