Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dilluns, 5 de maig del 2008

Post concertum: Pep Sallent & Marc Puigdomènech

_______________________________________________






Gran concert el de dissabte a la nit al City Arms de Centelles, amb gran (molt gran) afluència de públic malgrat el pont.

Els cartells anunciaven concert de’n Pep Sallent i en Marc Puigdomènech, veus i guitarres de Boys Damm però finalment varem comptar també amb la presencia-sorpresa d’en Dani Molera, teclista de la mateixa banda.


Un concert 50% Boys Damm i, tots 3 també ex-Calamaros Solamente, grup de versions (que jo no vaig arribar a conèixer) a modus de tribut en vida a aquest gran cantant-poeta argentí.

Incapaç de precisar quan va durar, he pogut saber, gràcies a les fotos, que van ser 3h35’ de no parar. 44 temes segons els comptes d’en Marc Puigdomènech, i en cas de no ser exacte la xifra, en serien més que no pas menys, això segur.

I és que... Res més gran que gaudir amb el que és fa, i això es nota d’un tros lluny, i no només per les cares de felicitat. És una cosa que es transmet, es percep i es contagia a tothom qui ho respira. I el millor: te’n vas a casa amb l’esperit renovat, malgrat estar mig enfebrada, com era el meu cas.

Anècdotes de la nit:

Trencada d’una corda de la Takamine d’en Pep que no va poder suportar més esforços però que ell mateix va substituir en un tres i no res allà mateix (quina enveja, sana, es clar. Aquí una que és una mica inútil...), mentre en Marc i en Dani continuaven amb el concert.

Una altra anècdota, aquesta molt emotiva, va ser la recuperació per part d’en Pep de la seva Fender Telecaster, 14 anys després d’haver hagut de desfer-se’n d’ella pels problemes propis que comporta ser jove, voler una guitarra nova i no tenir calers.
Deia en Pep que no ha passat dia en que no hi pensés...
Per sort el temps, de vegades, ens dona l’oportunitat de poder esmenar-nos i acaba per posar les coses al seu lloc.
Evidentment la va fer sonar... i com!
Tot i que se’m va fer estrany veure en Pep amb una guitarra elèctrica...

Van convidar a pujar a l’escenari a en Jordi Ginesta, una jove promesa en el món dels cantautors, que va interpretar un parell de temes amb l’ajut de dos companys als cors.
Em va agradar molt el primer tema que va interpretar. No sé el títol però parlava de les vivències durant un viatge a Euzkadi.

I res, que ja hi ha ganes de més... ¿Per quan serà això???
Doncs... No se sap.
Haurem de seguir atents als diversos blogs...


En principi la propera parada serà el 17/07 com a Boys Damm a Els Hostalets de Balenyà.
¿Tindrem ja el DVD per aquelles dates???


To be continued...



Pep Sallent: Guitarra acústica, harmònica i veu
Marc Puigdomènech: Guitarra elèctrica i veu
Dani Molera: Teclat

boysdamm.blogspot.com



En Marc Puigdomènech


En Pep Sallent


En Dani Molera












En Pep i la seva retrobada Fender, abans del concert



En Jordi Ginesta







Album de fotos de la nit



5 comentaris:

Unknown ha dit...

Xesca, moltes gràcies pel teu escrit. La veritat és que vam disfrutar molt tocant i com tu molt bé dius, això es nota. Vull donar-vos les gràcies a tots els que vau venir. Sense vosaltres res seria el mateix. I què dir de la Telecaster ? Simplement que encara no m'ho crec.
Gràcies Xesca pel teu suport constant.

Xesca ha dit...

Un cop més: Gràcies a vosaltres.

Salut!

Anònim ha dit...

Aquesta Telecaster te una combinació de pastilles molt extranya per ser Tele. No sol portar ni aquest tipus de pont ni aquesta mescla de humbucker al pont i una simple combinada amb una doble abans del màstil. Que raro. El pont sempre és fix però generalment porta un anclatge metàl·lic que arriba a englobar la pastilla simple del pont. Que hi has fet Pep???!!!?

Unknown ha dit...

Ei, Albert què tal ?
Doncs la Telecaster, de sèrie, venia amb 3 pastilles. Una seguida del màstil i dues de juntes separades. La pastilla central és afegida per l'Ivan, l'antic amo. La veritat és que li dóna un so molt bo. L'haig d'anar provant però sona que t'hi cagues !!!
Una abraçada, salut i rock !!!

Anònim ha dit...

Ben curiosa aquesta Telecaster. Doncs moltes felicitats, perquè de ben segur que et deu haver fet il·lusió recuperar-la. Ens veiem en algun concert, molts records!

http://es.wikipedia.org/wiki/Telecaster