Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dimecres, 18 de gener del 2012

Compte enrere

________________________________________________________


La vida s’escriu per capítols i, de tant en tant, toca acabar el tom, bé perquè s’acaba o bé perquè decidim posar-hi nosaltres punt i final. Passar la darrera pàgina i escriure-hi, en lletres daurades o no, la paraula “Fi”, per tal de començar-ne un de nou, impol·lut i immaculat. De vegades per força; d’altres amb molta il·lusió i una mica de por per el “Com començar-lo?”, “Com serà?” i el “Què passarà?”.

Però, per sort, no acostuma a haver-hi obstacle que les ganes i la il·lusió no puguin vèncer. I aquestes son bàsiques per a escriure-hi amb bona lletra.

Ara em preparo per a buidar la motxilla. Per a deixar anar llast. Per a desempallegar-me de les coses que no em servirà per a massa res recordar.

Cremaré lo dolent i negatiu, i només deixaré, al quartet dels mals endreços de la memòria útil, els records i les experiències què, malgrat puguin no ser agradables, cal no oblidar per a tenir present cada dia com arribem a ser de vulnerables els humans.

Gràcies... No sé a "Qui" o a "Què", però moltes gràcies :)


2 comentaris:

Ailea ha dit...

Fa poc, jo mateixa vaig tindre por d'acabar un capítol de la meeva vida, de fet, encara crec que l'estic acabant. Però dona molta por un nou començament... Tu m'has fet creure que estic capacitada pero començar-lo, ja que he pogut reconeixer perquè no era capaç de passar pàgina :)
Gracies i continua escrivint ;)

Sílvia ha dit...

És el primer dia que passo per aquí, m'agrada el gripau blau. M'he identificat amb el teu apunt, a mi també em costa endreçar records però de tant en tant s'ha de fer per a poder tancar capítols i obrir-ne de nous ;)