Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dissabte, 6 d’octubre del 2007

Iñaki Urrutia a La Negra Flor

__________________________________________________






Ahir a la nit a La Negra Flor (Mataró) es va encetar el cicle de monòlegs que s’han programat per aquesta tardor, i l’iñaki Urrutia va ser l’encarregat de fer de conillet d’indies.

Kuliflò&Xes, amb family i amics, vam poder gaudir de la companyia d’aquest humorista que, fora de l’escenari, em va semblar un home molt senzill, humil, i jo diria que fins i tot trist i solitari.

I és que fer riure no és feina fàcil. Però ell ho va aconseguir i com! Sobretot amb el monòleg en el que parla de les festes d’Alborge, el seu poble aragonès i de la seva avia.
La Maria (la meva germana) i jo ens moriem per què realment el que explicava és el mateix que succeeix al poble dels nostres avis: Samper de Calanda, a Terol, a escassos kilòmetres d’Alborge per cert.

«Y cuando llegas te dicen: “Pero... ¿ya has llegao?”...
Y tú dices... “No... soy un holograma”...»


A la segona part l’Iñaki ens va deleitar amb un nou monòleg referent al sexe...

Tot i que, cosa inhabitual, ahir es cobrava 3,00€ per entrar i ja s’havia avisat de que es respectaria la capacitat de l’aforament, es a dir, que si arribava a omplir-se, qui no estigués a dins... es quedaria a fora, la sala es va omplir.
El que no sabem és que va passar al carrer per què vam ser els primers de la cua...

Al descans, el pobre Iñaki era allà sol a un racó, amb un senyor que l’acompanyava i ningú més. La Mire i Kuliflò&Xes vam acudir a auxiliar-lo de la seva solitud i ens vam acostar per saludar-lo... El senyor que l’acompanyava es va oferir a fer-nos unes fotos pel record i l’Iñaki ens va donar l’adreça del seu web per a que li féssim arribar... Va estar molt divertit! :)


Resum de la nit:








Les properes actuacions programades a LNF son:

12/10 Luismi (Paramount Comedy – Los irrepetibles de Amstel)
19/10 Juan Solo (Paramount Comedy – Nst)
26/10 Dani Rovira (Paramount Comedy – Cómic revelación 2007)


La Negra Flor
Polg. Pla d'en Boet
C/ Pau Iglesias, 48-50
MATARO (BCN)

Qui és l'Iñaki Urrutia?
(extret de la web de la Paramount Comedy
http://www.paramountcomedy.es/pc.es/nuevoscamicos/article.jhtml?id=50132997)


Después de ser finalista en un afamado concurso de monólogos, este catalano-vasco-aragonés pensó que todo sería fama y riqueza. Nada más lejos de la realidad, ya que a partir de entonces empezó a actuar en los peores sitios de su Barcelona natal, donde conseguía que el público le insultase durante 45 minutos.
Decidió trasladarse a Madrid para así llegar a un público más amplio y poder ser insultado por más gente a la vez (dice que le gusta repartirse).
Después de muchas actuaciones a lo largo de toda la geografía y de algunas apariciones televisivas esporádicas ha conseguido ser reconocido por el portero de su casa que ya le deja entrar sin preguntarle "Dónde va?".
A pesar de todo, ha grabado varios monólogos para Paramount Comedy, donde también ha colaborado en Noche Sin Tregua. Y si bien no ha cumplido su sueño infantil de convertirse en bombero-torero, sí ha conseguido ser uno de los mejores cómicos del país.
Y no es que lo diga él, es que lo dice su madre... y si una madre lo dice: ¡será verdad!



Blog d’Iñaki Urrutia
http://blogs.paramountcomedy.es/urrutia
La seva web
http://www.iurrutia.com