Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dissabte, 29 de desembre del 2007

Els Sants Innocents

__________________________________________________





La tradició del dia dels Sants Innocents te el seu origen històric en la llegenda de la matança de nens que el rei Herodes va ordenar amb l’objectiu d’assassinar al nen Jesús de Judea.

Al nostre país la celebració d’aquesta data esdevé des del regnat de Felipe II, al segle XVI.

La broma més antiga es la de penjar a l’esquena del burlat un ninot fet antigament de drap i més actualment de paper de diari.

Es dia d’enganyifes de més o menys mal gust i de noticies falses tot i que mitjanament creïbles.

Com a persona insulsa i dessaborida que soc no li acabo de trobar la gràcia a les gràcies, a no ser que sigui per a prestar-me a fer de ganxo per a una bona causa com pot ser, per exemple, enredar a la meva neboda per anar a la botiga on ha vist “la guitarra elèctrica dels seus somnis” per a que me l’ensenyi i trobar-nos “casualment” amb els seus pares que han estat qui li han “fet la broma” de comprar-li la Les Pol com a regal de festes, tot i que gairebé sempre succeeix alguna cosa no prevista al guió.

Dessaborida o no el que sí volia amb aquesta entrada era felicitar a la meva estimada germaneta Maria que avui fa anys i, de retruc, també felicitar a l’Ignasi Gilabert ja que m’acabo d’assabentar que també celebra avui el seu aniversari.

Ninos... Sort que no vareu néixer en temps d’Herodes... :P

Per molts anys wapus!!!