Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dimarts, 18 de desembre del 2007

Post concertum: Marc Puigdomènech, "Despullat"

_________________________________________________






Durant més de 10 anys en Marc Puigdomènech i la seva guitarra ens han acompanyat amb Mirfak, La Màquina de Remenar o fent versions amb en Pep Sallent a Calamaro Solamente, Las Canciones Perdidas (homenatge a Ismael Serrano) o la Boys Damm.

He de dir que jo al Marc només el coneixia per la Boys Damm, on a més d’en Pep Sallent hi formen part en Ferran Sardà, en Sami Vergés i l’Ignasi Gilabert, aquest darrer també bateria de
La Noche del Leeds i de La Odisea de Homer.

El passat dissabte 15, en Marc ens va oferir un concert al Teatre Ateneu d’Els Hostalets de Balenyà, amb els temes del seu primer treball en solitari i que ha anomenat “Despullat”.

Tot i que el treball el conformen 18 temes de caires ben diferents, fins i tot reivindicatius, personalment el trobo un disc molt íntim i ple de tendresa, al qual el nom que en Marc ha triat per a ell esdevé més que apropiat.

Mai havia pogut gaudir de la vessant cantautora d’en Marc i he de dir que ha estat una bonica i gratificant sorpresa.

“Despullat” es un disc per escoltar amb tranquil·litat, gaudint de la veu d’en Marc, dels seus acords, de les seves lletres i de cada una de les seves paraules... a cau d’orella.



Marc... Salut i Sort!
(Per les Mirades que parlen i les cançons que les acompanyen)




En Marc Puigdomènech durant la seva actuació
al Teatre Ateneu d’Els Hostalets de Balenyà