Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

diumenge, 6 de juliol del 2008

Post concertum: “Boys Damm”, Festa Major de Vic 2008


_______________________________________________


Boys Damm
Festa Major de Vic (recinte Barraques, Pavelló nou)
Divendres, 04 de Juny 2008
00:30



El programa de Festa Major de Vic 2008, anunciava que a partir de les deu de la nit hi hauria concerts a les barraques amb els grups Thorpedians (reggae, rocksteady, ska), Boys Damm (pop-rock), Belda i Badabadoc (rumba), i Electrojazz 2004 (electrojazz).

Com ja és costum, els horaris es posen per orientar al personal però no pas per a acomplir-los, així que Boys Damm començava a tocar a quarts de dues de la matinada, hora en que l’estat etílic de la majoria dels presents enraria l’ambient.

No ens va agradar massa el lloc, deixant al marge que el citat recinte és al cul del món, un lloc possiblement molt apropiat per a no molestar als veïns amb la fressa, però gens adient per l’obligació d’haver d’agafar el cotxe o la moto per arribar-hi.

Malgrat tot, els seguidors fidels a Boys Damm ens vam aplegar un cop més a peu d’escenari (mai els havia vist en un escenari tan gran!) per a cantar les seves versions i fer del concert una festa però, a les 3 de la matinada, quan interpretaven el seu onzé tema, ens vam arrossegar cap al cotxe per a posar camí cap a casa, es a dir, ens vam perdre els 9 temes restants.

Demanem mil disculpes per abandonar el concert a la meitat però ja se sap, era divendres, i als divendres, qui més qui menys, hi arribem reptant...








Àlbum del concert








1 comentari:

boysdamm ha dit...

Gràcies Xesca un cop més. Per ser-hi, pel comentari i per les fotos.
Com et vaig dir un dia, gràcies pel suport constant als concerts.
Pep.