Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

diumenge, 23 de setembre del 2007

Pep Sala: ¿Concert de comiat de La Banda del Bar?

_________________________________________________





Bé, no ha estat el que s’entén pròpiament per un “concert de comiat” donat que ningú que no estigués al cas de que aquest era el darrer concert amb La Banda ni tan sols ho haurà sospitat.

En cap moment hi ha hagut referències al fet, ni paraules d’agraïment per tots els anys de contuberni per part de ningú, la qual cosa ens ha deixat una mica descol·locats.
I no és que esperéssim escenes dramàtiques, ni instants llagrimosos, però sí al menys alguna paraula per part d’en Pep i dels qui durant tants anys ens han acompanyat amb la seva música.

Malgrat això, el concert de dues hores de durada, en l’ambient distès i acollidor que ofereix la sala Privat i amb un públic rendit als artistes des d’abans de començar, ha estat força bé i, personalment, crec que potser és la vegada que més interacció i complicitat he vist entre els membres de la banda.

En Pep, l’únic home capaç de cantar amb un xicle a la boca, ens ha deixat satisfets però ens haurà de prestar l'spray bucal que acostuma a acompanyar-lo per tal de deslliurar-nos de l'estrany sabor de boca que ens ha deixat.



El concert en imatges: