Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

divendres, 21 de setembre del 2007

Pep Sala dissol La Banda del Bar

__________________________________________________



Dins de la gira de presentació del seu darrer àlbum “Un petit moment de dubte”, Pep Sala i La Banda del Bar actuen aquesta nit a les 00:00 a la sala Privat de Mataró.

Segons un comunicat oficial tramès als membres del club, el que havia de ser un concert més de la banda, s’ha convertit en un concert de comiat.

Pep Sala ha dissol La Banda per tal d’emprendre nous camins per separat.
El concert d’aquesta nit és el darrer de la seva carrera plegats.

Sense dubte serà un concert molt especial.

La vida continua... Sort a tots!

Salut i Rock!




Comunicat:


ÚLTIM CONCERT DE PEP SALA AMB LA BANDA

Adreçant-vos aquest mail volem agraïr especialment que ens hàgiu acompanyat a aquesta gira 07 que vàrem iniciar a Figueres el passat mes de desembre.
Estem molt contents del gran èxit d'acceptació que han tingut els concerts, que devem en gran mesura a la vostra col·laboració. Al mateix temps, volem informar-vos que en Pep ha dissolt la banda i que el concert programat per aquest divendres a Mataró serà el darrer en el que podreu veure a alguns membres de la banda que des de fa anys (alguns membres des dels inicis de Sau) acompanya a en Pep.
La decisió d'en Pep de dissoldre la banda ha estat presa en gran mesura per tal d'iniciar una sèrie de canvis a la seva carrera, per obrir una nova etapa dins la seva trajectòria professional i per la voluntat per part d'alguns membres de la banda d'emprendre altres projectes. La nostra intenció era fer un gran concert de comiat a Barcelona i hi hem estat treballant intensament, però malauradament no ha estat possible per causes de dates i horaris.
Per aquest motiu, adaptarem el concert de Mataró per fer aquest emotiu comiat, un concert que voldríem que tingués tot el vostre caliu i suport que des de fa anys hem tingut la sort de rebre. Així mateix, us volem informar que s'estan iniciant els preparatius de cara a la nova gira 2008. Una gira que ens estem plantejant amb molta il·lusió, plena d'energia i que promet estar a l'alçada de l'anterior , de la qual rebreu informació així que estigui detallada.
Moltíssimes, moltíssimes gràcies a tots i a totes!



http://www.pepsala.com