Bienvenidos/as!

Bienvenidos/as!
Porque escoger es un derecho... o por lo menos debería serlo

dilluns, 10 de març del 2008

Exposició "Fusió d’Arts", d’Eva Cunill


_________________________________________________







Eva Cunill és una artista visual, creadora d’art contemporani d’àmbit multidisciplinari. Treballa la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal·lacions, les performances i els happenings.

En el marc dels actes del 8 de març, Dia de la Dona, a Manlleu s’ha programat l’exposició "Fusió d’Arts", que es pot veure a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) del 8 al 30 de març, els divendres i dissabtes, de 6 a 8 del vespre; i diumenges, de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 del vespre.

La inauguració es va fer divendres dia 7 de març, a les 8 del vespre. Una performance de dansa contemporània a càrrec de Cristina Piferrer va cloure l’acte.

A "Fusió d’Arts", l’artista Eva Cunill ha unificat la pintura, la música, l’escriptura, el vídeo, i també hi ha incorporat la dansa contemporània en el dia de la seva presentació.

Una instal·lació absolutament espaial-temporal, on l’artista provoca la pintura perquè es traslladi per ella mateixa en l’espai i el temps.





A la sèrie Escriptures, l’art pictòric s’uneix amb l’art de l’escriptura per expressar amb paraules il·legibles, aquelles emocions i sentiments que tenim retinguts al nostre interior i que criden per sortir. Escriptures on el gest i la forma expressen tot el que volen dir.
El format pictòric és una eina per tal de treure’ls a l’exterior.

L’exposició s’amplia amb la sèrie Art Blues Pictòric.
Un conjunt d’obres creat expressament per al Segon Festival de Blues de Vic, que el col·lectiu musical Fressa va organitzar al Casino al mes de desembre de l’any passat, on es va exposar.

En aquest cas l’artista ha volgut endinsar-se a l’interior més profund del blues, indagant en els seus orígens i en el contingut emocional expressat en el so de la veu, el ritme i els sons dels instruments habituals, fusionats amb continguts compositius com són l’estructura de dotze compassos de 4/4 sota el patró de Crida i Resposta o el ritme del blues parlat; tots ells d’una forta càrrega emocional.

El recorregut acaba amb dues videoinstal·lacions que, de forma simbòlica, lliguen amb cordes totes les arts fusionades i relacionades a l’exposició amb un discurs d’estira i afluixa que és, a la fi, la mare de totes les relacions.





So de cordes de guitarra tocant blues 2 - Sintetic sobre tela - 140 x 40cm


Ritme de bateria 1 - Mixta sobre tela - 140 x 40cm


Ritme de bateria 2 - Mixta sobre tela - 140 x 40cm


Inici i deslliurament II - Mixta sobre tela - 80 x 80cm


No es pot escriure-ho tot - Mixta sobre tela - 80 x 80cm




http://evacunill.blogspot.es

1 comentari:

Anònim ha dit...

Magnific!!! M'hi passaré segur!!